Aktuellt

Årets företagare i Karlskrona 2018

Företagarna Karlskrona har utsett Årets företagare i Karlskrona. Det är Baga Water Technology AB i Torskors! Länsfinal sker den 31 augusti, riksfinal den 19 oktober.

MOTIVERING:
”Med vår miljö i tankarna hittar vi Baga – Företaget som tänker lite längre. Baga har genom åren satsat på olika reningslösningar, både för avlopp- och reningsvatten. Med ringar på vattnet har företaget fått god lönsamhet och bra tillväxt. Med deras hållbarhetsarbete har de sett vinsten för vår planet och våra generationers framtid. Företagarna i Karlskrona vill också tänka lite längre, därför utser vi Baga till årets företagare 2017. Baga håller sitt löfte – Rent på riktigt.”

Årets företagare i Karlskrona 2018

Vår glade och överraskade huvudägare Bert Gustafsson tar emot priset.

LÄS MER PÅ BLT
Leave a Comment (0) ↓